Contact Staff Foc 1.4m

Contact Staff Foc FiberGlass -140cm

CSFG014
69,90 €
Impostos inclosos

 

OFERTA!!! ULTIMAS UNIDADES  (precio sin descuento 69.95€ )

Nou Contact Staff de foc de 1,4 metres de longitud, fabricat amb un nucli de fibra de vidre.

Equipats amb 75 cm de kevlar de 10 cm d´amplada en cada extrem, per crear unes flames molt grans.

Molt resistents, gràcies a la seua construcció solida i als materials utilitzats. Fabricat a partir d´un nucli de fibra de vidre. Material seleccionat per ser pràcticament indestructible i no tendir a corbar permanentment ( un dels problemes més habituals i molestos dels Staff fabricats amb altres materials).

El nucli de fibra de vidre, ens proporciona un bon pes i amortiguació en els llançaments i recollides, gràcies al tindre un poc de flexibilitat.

Les extremitats, estan protegides amb alumini per evitar el contacte de les flames, amb la fibra de vidre i proporcionar més contrapesos als extrems.

Per major comoditat, hem afegit en la part central, un grip especial, compost de dos materials. En la part interior del del grip, hi ha coixinet esponjós de EPDM, de 3mm. A continuació, el coixinet és cobert amb un agarre molt durador i resistent a les altes temperatures. A part, té un tacte suau i pot estar amb contacte accidentalment amb el combustible, sense perdre adherència.

Compten amb uns taps d´alumini macís, per evitar l´entrada de combustible dins del mateix i que les flames viatgen a dintre del tub. Com a extra, també tenen uns llistons de fusta encaixats a pressió, per proporcionar més pes i fixació al kevlar.

Equipat amb cinta de kevlar de 10 cm d´amplada i 75 cm de longitud En cada extrem

Un Staff de Contact excel·lent, amb un pes aproximat de 810 gr. i amb uns 18 mm de diàmetre en la zona del mànec/grip.

Fabricat per Malabars Trabalam

No reviews

Els clients que han comprat aquest producte també han comprat:

Producte afegit a la llista de desitjos

Usamos cookies para poderte ofrecer la mejor experiencia en nuestra web. Si continuas navegando, damos por hecho que aceptas nuestras políticas de cookies.