Sobre nosaltres

En Malabars Trabalam, som un xicotet equip amb molts anys d´experiència en la fabricació i venda online de joguets malabars.

En la nostra tenda en línia, disposem d´una gran quantitat de productes de les millors marques, amb possibilitat de disposar d´ells amb 24 h.  Si no trobes el producte que estàs buscant, contacta amb nosaltres, quasi segur que podem tindre´l.

Durant tots aquests anys, ens hem especialitzat en la fabricació de malabars de foc de gran qualitat.  Como extra, posem a disposició del client, un servei de personalització de productes; fabriquem malabars a mida!!

Tots els enviaments, són realitzats des del nostre propi magatzem, situat en Alcoi ( Alacant)

A part de la nostra tenda online, també ens podràs conèixer en els millors actes nacionals, tals com fires, festivals, concerts, on posem a la teva disposició, malabars de forma gratuïta per poder aprendre i divertir-se.

Tots els enviaments , són realitzats, des del nostre magatzem, situat en Alcoi ( Alacant)

El nostre compromís amb tu,  és mantenir un contacte proper i bon assessorament. És per això, que posem a disposició del client, diferents formes de contacte en la pestanya de "contacte"

Producte afegit a la llista de desitjos

Usamos cookies para poderte ofrecer la mejor experiencia en nuestra web. Si continuas navegando, damos por hecho que aceptas nuestras políticas de cookies.