Informació sobre la resolució de disputes en línia d'acord amb l'art. 14 paràgraf. 1 de l'ODR (Reglament de resolució de disputes en línia):

La Comissió Europea ofereix als consumidors l'oportunitat de resoldre els conflictes en línia d'acord amb l'art. 14 paràgraf. 1 de l'ODR en una de les seves plataformes. La plataforma (http://ec.europa.eu/consumers/odr) serveix com a lloc on els consumidors poden provar d'arribar a solucions extrajudicials de disputes derivades de compres en línia i contractes de serveis. .

Avís Legal

La titularitat del present lloc en linneà, correspon a Xavier Serra Berenguer amb domicili social en Alcoi i NIF: 21688928C

Les dades identificatives i de contacte de l'empresa són les següents: 

Xavier Serra Berenguer
NIF: 21688928C
Direcció: c/oliver n 34 - 03802 - Alcoi ( Alicante)
Tel: 626 835 696
Mail: trabalam@gmail.com
--------------------------------------------------
Tots els preus mostrats en aquesta pàgina web, inclouen el IVA 
-------------------------------------------------------------
A totes les comandes, cal sumar un cost addicional; les d'espesses d´enviament. Aquest cost, és vora reflectit, durant la tramitació de la comanda, depenent del transportista, dimensions i pes dels productes.
------------------------------
Actualment, tenim dos idiomes disponibles, per a realitzar la comanda; català i castella
----------------------------------
Sols acceptem la següent moneda; euros (€)

.

Producte afegit a la llista de desitjos

Usamos cookies para poderte ofrecer la mejor experiencia en nuestra web. Si continuas navegando, damos por hecho que aceptas nuestras políticas de cookies.