Términos y condiciones de uso

Condicions generals


Les presents condicions generals de venda, s´apliquen estrictament a totes les vendes de productes efectuades en la tenda Malabares Trabalam
Tota comanda realitzada en la tenda online de Malabars Trabalam, implica necessàriament a títol de condició personal, determinant i imprescindible, l´acceptació sense reserves de les Condicions Generals de Venda de la tenda online, vigents el dia que es du a terme la comanda corresponent. A més a més, el client reconeix que l´acceptació de les presents condiciones, implicarà l´aplicació d´aquestes, a la comanda i també a totes les comandes posteriors, amb excepció d´aquells casos, en què noves condicions siguin posades en coneixement per part de la tenda online Malabares Trabalam. EL fet que la tenda online no recorrerà en un moment donat a qualsevol de les actuals condicions, no pot ser interpretat ni equivadrà a renunciar o recurrir a elles en el futur o en el passat.
La interpretació i execució de les condicions, així com tots els actes que siguin conseqüència d'elles, quedaran sotmeses al dret español, exceptuant que existeixin a disposicions d´ordre públic contraries a elles.

Preus

Els preus publicats en la tenda online Malabars Trabalam són en Euros (€) i són vigents excepte error tipogràfic. Tots els preus tenen el IVA inclòs, aplicable en el dia de la comanda. Qualsevol canvi de tassa d'IVA, serà aplica´t de forma automàtica als preus dels productes en venda en la tenda online Malabars Trabalam
Les ofertes sobre els productes en venda en la tenda online Malabares Trabalam, es mostraran en l'apartat "Packs y Ofertes" o s´indicarà en la fitxa del producte i, sinó s´indica el contrari, seran valides mentre es mostrin en la pantalla o fins, a final de existències.

Descomptes

Els vals de descompte tindran una vigència i condicio especial per a l´utilització. Consulta les especificacions de cada val abans d´utilitzar-lo.
En cas de necessitar factura, tendra que sol·licitar-la a través del correu electrònic; trabalam@gmail.com o telèfon: 626 835 696

Formes de pagament

En realitzar la comanda, el client pot elegir lliurement en pagar les compres que realitze en la tenda online Malabars Trabalam, mitjançant:
Transferència bancaria
Targeta
Contra Reemborsament

Producte
Les ofertes presentades per la tenda online són valides dins del límit de les existències disponibles i les dades establertes per l´oferta. La tenda online Malabars Trabalam, es reserva el dret de modificar el sortit de productes en funció de les dificultats impostes pels proveïdors.
Les fotografies, grafismes i descripcions dels productes exposats a la venda, sols són orientatives i no comprometrien de cap de les maneres a la tenda Malabars Trabalam.

Registre d'Usuaris

Per navegar per la tenda online i afegir productes a cistella, no es necesri estar registrar. Pero, per a realitzar la compra, si serà necessari que voste és registre com a usuari. Li sol·licitarem les seves dades personals per generar la fitxa de client. Aquestes dades quedaran protegides en virtut de lo disposat en la Llei 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal.
Solament podran registrar-se persones majors de 18 anys.
Amb el seu compte d'usuari podrà realitzar comandes i beneficiar-se dels descomptes , promocions i regals que oferim als nostres clients.
En el seu compte podrà consultar l'historial i detalls de les seves comandes, els pagaments , vals de descompte, etc..

Procés de compra
Per comprar en la tenda online Malabars Trabalam, serà necessari ser usuari registrat.
Afegeix tots els productes que desitge al carret de la compra, posteriorment, per realitzar la comanda, fes click en "Confirmar"
Elegeix el transport que millor s´adapte a voste.
Per últim, tindrà que elegir la forma de pagament
Per a més informació de com comprar, accedeix a :https://malabarestrabalam.es/ca/content/11-como-comprar

Anul·lació de comandes i devolució de productes

Si l ´anul·lació de la comanda es comunicada abans de ser enviada, el client no pagarà cap cost. Per contra, si l´anul·lació és comunicada després de ser enviada, el client haurà de fer front a les d'espesses d´enviament i també a les d'espesses de devolució.
La nostra política, complint amb la normativa vigent, es coincidir-li el dret a tornar qualsevol article comprat en la tenda online Malabares Trabalam, en un termin de 7 dies des de la data de recepció
No tendra que aportar cap explicació. Qualsevol article comprat en Malabars Trabalam, tornat amb el seu embalatge original, no utilitzat, precintat i en perfectes condicions, serà acceptat sense més. Per contra, si no compleix alguna de les condicions descrites, no serà acceptat el reemborsament. Aleshores, si el client, vol recuperar de nou els articles, haurà de fer-se càrrec de noves d'espesses d´enviament.
En un plaç màxim de 7 dies, desde la recepció dels articles, Malabars Trabalam, es compromet a realitzar el reemborsament.
Abans de realitzar la devolució dels articles, tindrà que comunicar-ho al correu electrònic; trabalam@gmail.com

Si la causa de la devolució és que el/s aticles/s tornats estan defectuosos o no són el mateix que el descrit en la comanda, Malabars Trabalam, és farà càrrec de les d'espesses de devolució i el nou enviament. Però, si el motiu de la  devolució, és que l'article adquirit no li complau, sols li reemborsarem l'import dels articles, però no li reemborsarem les despeses d´enviament ja pagades ni les despeses de devolució ( de tornada)

PAQUET Defectuós: si observa algun colp estrany o manipulació del paquet, que pugui haver danyat el producte, no has d´acceptar la comanda. Tot i això, si l´acceptares i els productes han sigut danyats, tendra que comunicar-ho en un termini màxim de 24 h y deixar-ho anotat en observacions abans d´acceptar la comada, al transportista.


Contacte
En qualsevol moment que vostè ho desitgi, podrà posar-se en contacte amb nosaltres per sol·licitar informació o resoldre dubtes a través del formulari de contacte o :
Xavier Serra Berenguer
C/ Oliver nº 34
03802 -Alcoi (Alacant)
NIF: 21688928C

Telèfon: 626835696
Correu: trabalam@gmail.com

Producte afegit a la llista de desitjos

Usamos cookies para poderte ofrecer la mejor experiencia en nuestra web. Si continuas navegando, damos por hecho que aceptas nuestras políticas de cookies.