Staff Extensible de foc
Staff Extensible de foc
Bastón extensible
Staff Extensible de foc
Staff Extensible de foc
Staff Extensible de foc
Bastón extensible
Staff Extensible de foc

Staff Extensible de foc

STF1
57,90 €
Impostos inclosos

Bastó extensible d´alumini de foc, desmuntable en tres peces.

Color Grip central
  • Silicona Negro
  • Silicona Negro/Blanco
  • Silicona Rosa
  • Silicona Violeta
  • Silicona Violeta Claro
  • Silicona Oro
  • 2XGRIP Negro

 

No et preocupes per les dimensions del Staff, ara podràs endur-te'l a qualsevol lloc, sense importar la grandària, gràcies al sistema desmuntable format per 3 tubs d´alumini de tan sols 60 cm de longitud.

La gran peculiaritat d´aquest bastó de foc, és que podràs modificar fàcilment la seva dimensió, amb 7 opcions disponibles: 115, 120, 125, 130, 135, 140 i 145 cm.

Format per tres tubs d´alumini que s´acoblen amb facilitat i sense ferramentes. 

Els extrems dels pals de foc, duen una del tap d´alumini, per evitar l´entrada de combustible i a més a més, que les flames viatgen per dintre del tub, i aquest s´escalfi en excés. També ens proporciona un pes extra en els extrems, l´gual que llisto de fusta inserit a pressió per millorar la subjecció del kevlar.

Amb dues opcions disponibles de grip:

1) Grip de Silicona, de 2 mm de grossària, col·locat en forma d´espiral ( per millor l´adherència). Amb dues opcions de colors; negre i negre/blanc.

2)Grip Especial; compost per dos materials independents. En la part interior del del grip, hi ha coixinet esponjós de EPDM, de 3mm. A continuació, el coixinet és cobert amb un agarre molt durador i resistent a les altes temperatures. A part, té un tacte suau i pot estar amb contacte accidentalment amb el combustible, sense perdre adherència.

Fabricat per Malabars Trabalam

No reviews

potser també t'agrada

Els clients que han comprat aquest producte també han comprat:

Producte afegit a la llista de desitjos

Usamos cookies para poderte ofrecer la mejor experiencia en nuestra web. Si continuas navegando, damos por hecho que aceptas nuestras políticas de cookies.